Bijuterii pe 4 roti sau bijuterii…cu diamante?

-

Raspunsul tau este fara echivoc: alegi masina. Orice barbat, daca nu e intrebat de fata cu ea, alege masina. Corect? Corect.

Dar ce te faci cand   trebuie sa o impresionezi si altfel decat printr-un demaraj cu scartait de roti?

Incepi sa cauti bijuterii din aur cu diamante. Atent dar, oarecum nestiutor. Fiindca totul depinde de stadiul la care voi sunteti acum. Avem cateva scenarii de dezbatut.

 

Start-up relationship

 

Daca tot ce ai reusit pana acum este un film sau o cafea, ei bine, e cazul sa treci la atac. O pereche de cercei sau un pandantiv cu pietre pretioase pot deschide frontul. Indiferent cat de mult sau de putin o cunosti, e musai sa ii gasesti o bijuterie. E riscant sa incepi sa o intrebi sau sa ii arati prin vitrine “ca din intamplare” diverse modele. Se prinde si se duce naibi toata surpriza. O varianta este online-ul fiindca poti sa cauti singur si sa faci comparatii. Incearca sa ii intuiesti gusturile, pe cat posibil. Am gasit o sursa de incredere, de unde te poti si tu inspira. Pe Diamante.ro ai variante de bijuterii cu pietre pretioase. Sfatul nostru prietenesc este sa dai un telefon sau, in cazul in care ajungi in Bucuresti ori Constanta, sa cauti un magazin FIRESQ. E bine sa te consulti cu cineva care cunoaste bine bijuteriile. Un sfat bun te scuteste de mult timp pierdut. Spre exemplu e bine sa  stii ca o  manufactura serioasa lucreaza in aur de 18 ct si cu diamante certificate international. Un consultant te poate ajuta sa configurezi cum trebuie o bijuterie, in asa fel incat sa fie spectaculoasa si sa ti-o si poti permite. Sunt cateva trick-uri, ca

de exemplu: o anumita taiatura poate pune in valoare un diamant, chiar in functie de culoarea aurului. Daca nu stii treaba asta, risti sa iei o bijuterie scumpa care arata banal, sters.  

 

Logodna la orizont

 

Avantajul acestui stadiu e ca stii foarte bine ce cauti: un inel de logodna care sa ii arate ca vrei sa mergi mai departe alaturi de ea. Variante sunt multe si, cu toata bunavointa consultantului, va trebuiu sa iti asumi decizia finala. Alege un model spectaculos ca sa mergi la sigur. Cum  faci asta? Deschide 6 pagini cu inele care ti se par potrivite. Apoi elimina 3. Ar trebui sa iti rezulte un “top 3” pe care sa il prezinti unui consultant. Asa cum am mai spus, poti sa faci asta intr-un magazin sau telefonic. Daca ai reusit sa te hotarasti, nu-ti mai ramane decat sa finisezi scenariul in care urmeaza sa oferi bijuteria. Incearca sa nu faci acest gest pe un podet. Distanta dintre sipcile transversale este facuta exact la dimeniunea unui inel. Si nu vrei sa  ajungi pe Youtube, filmat intr-un frumos costum de neopren, cautand in albia agitata a raului un inel cu diamant.

 

Oficial va merge bine

 

Relatia s-a maturizat si vreti o familie. Se presupune ca gestul prin care, cu ani in urma, i-ai dat inelul de logodna, nu a ajuns la stirile alea cu grad inalt de penibilitate.

De data asta veti cauta amandoi acea bijuterie. Fiindca vorbim de o pereche de verighete din aur. Mai late, mai subtiri, cu diamante sau fara, aveti imoral de multe variante.

Daca vi se pare ca, totusi, nu sunt suficiente, alegeti designul personalizat. Iese ceva spectaculos fiindca se face o mare gasca de oameni bine intentionati: voi, designerul si maestrii bijutieri care manufactureaza si finiseaza verighetele.

In orice situatie te regasesti, nu te grabi! Cauta, compara si alege o manufactura de incredere.

Category:
Popa Ciprian

Sunt pasionat si imi place sa scriu despre absolut tot ce inseamna domeniul auto-moto.

Comments (0)

Lasă un răspuns