HomeREVIEWS MASINIVolkswagen

Cele mai tari hatchback-uri 2015

Cele mai tari hatchback-uri 2015

Seat Leon Cupra o adevarata sportiva
Bmw M135i un hatchback perfect echilibrat
Mini Cooper S micul gigantic britanic cu spirit german
KIA Pro_Ceed GT nas de tigru
Volkswagen Golf GTI mai mult evolutie decat revolutie

Avem un clasament cu cele mai frumoase hatchback din 2015

Pe langa faptul ca aceste hatchback-uri sunt rapide si ne distram la volanul lor, trebuie sa fie practice, sa poata fi folosite indiferent de situatie. Dar pentru ca exista tot timpul un dar…aceste mici brute, au un consum destul de mare fata de variantele mai lenese si mai putin gurmande. Daca depasiti acest mic incovenient, atunci va puteti bucura la volanul lor.

Se spune, ca primul hatchback a fost al grupul Volkswagen

si anume Golf GTI. Foarte performant, chiar si in ziua de azi fiind printre primele cele mai tari hatchback-uri. Avem la celalalt capat Kia, care vine cu modelul Ceed imbunatatit fata de predecesor. Un KIA care se bucura la interior de materiale de calitate superioara, ce tinde lejer catre Golf GTI . Suzuki Swift ne-a obisnuit cu formula lor traditionala a caroseriei dar cu performante inbunatite majore fata de predecesor.
Asa cum BMW ne-a invatat, modelul 135iM  are performante demne de invidiat, care pentru cei mai multi dintre cumparatorii de acest nivel consumul nu mai conteaza, atata timp cat are o mica bestie sub capota.
Castigatoare clasamentului este Seat Leon Cupra cu cei 276hp turbo de 2.0 litri, cu un control electronic al directiei si suspensiei, devine mai manevrabil si mai placut de condus.

Aceste modele au primit upgrade al suspensiei, motoare mai puternice, sistem de franare performant pentru a le face mai sigure si mai placute la un condus sportiv

Va dati seama ca aici gasiti un nivel de echipare de top, cum ar fi: modul de navigatie, scaune sport specifice modelului respectiv, jante din aliaj usor de marime mare etc.
Asa ca un mic incovenient pe care il au aceste modele este binenteles suspensia. Este destul de dura, fiind mai rigida decat modelul de serie dar fara aceste setari nu se poate. La ce puteri mari dezvolta motoarele fiecarui model, fata de modelul de serie, este mai mult decat necesara.
In rest puteti folosi aceste mici jucarii, chiar cand va duceti copilul la gradinita. Din cauza asta le iubim foarte mult, trecand aproape neobservate, numai un ochi de cunoscator le poate recunoaste in trafic.

1. Seat Leon SC Cupra

2. Ford Fiesta ST

3. Volkswagen Golf GTI

4. Suzuki Swift Sport

5. BMW M135i

6. Renault Megane RS 275

7. Skoda Octavia vRS

8. MINI Cooper S

9. Peugeot 208 GTi

10. Kia Pro_Ceed GT

COMMENTS

DISQUS: 0