HomeSTIRISALOANE AUTO

Lincoln Navigator rupe barierele cu “gull-wing doors”

Lincoln Navigator rupe barierele cu “gull-wing doors”

Iata cum va arata noul model crossover Dacia Lodgy
OPEL INSIGNIA GRAND SPORT 2017, inspirat din conceptul Opel Monza
Radare fixe, un sistem posibil operational in Romania din 2019
Renault Arkana un SUV-coupe dezvaluit de francezi la Moscova
Programul Rabla castiga in continuare teren

Lincoln Navigator concept car rupe barierele cu noul sistem de deschidere al portierelor

Portierele se deschid acum in sus, la noul concept car Lincoln Navigator. Fiind dezvaluit la salonul auto de la New York, conceptul iese din tipare cu noul sistem de inchidere tip “gull-wing doors” (aripi de pescarus).
Nu este un concept nou, il gasim pe Mercedes-Benz SLS. Binenteles, ca aici le trebuiesc americanilor sisteme de inchidere mult mai puternice, datorita greutatii si marimii portierelor.

Lincoln Navigator nu este o alegere subtila in segmentul SUV, ca si Cadillac Escalade -acesta abunda de un interior high-end. Gasim piele de calitate superioara aproape peste tot, calitate premium la plastice, totul este la superlativ.
Nu putem trece cu vederea nici treptele de acces sau coborare din masina, in stil “concertina steps”. Acestea faciliteaza  accesul in SUV mult mai usor, avand in vedere gabaritul si inaltimea acestuia.

Grila masiva din fata cat si designul farurilor, fugim cu gandul la Audi Q7

Foarte interesant interiorul destul de simplist, pe lateralul scaunelor nu vedem absolut nici o comanda. Sunt proiectate intr-un mod diferit fata de SUV-urile obisnuite. Poti privi lejer pe sub ele, marginea superioara a pragului practic disparand in totalitate. Cu toate astea scaunele au 30 moduri de reglaje, ca cei din habitaclu sa beneficieze de tratamentul Lincoln de lux si sa se simta ca intr-un living.
Odata cu prezentarea acestui Lincoln Navigator concept car, putem concluziona ca trendul americanilor este clar catre clasa de lux. Acestia tintesc catre un anumit tip de cumparator, piata principala de desfacere fiind in USA.

  • lincoln navigator concept car 2016 new york

  • lincoln navigator concept car 2016 new york

COMMENTS

DISQUS: 0