Bmw M4s | laRelanti

Peste 2600 de masini Bmw M3s si M4s cu probleme la transmisiile cardanice

-

Bmw North America a rechemat in service peste 2600 de masini 2016-2017 Bmw M3s si M4s cu probleme la transmisiile cardanice. Aceste masini au fost echipate cu cardan modern din fibra de carbon, cu scopul reducerii greutatii cat si imbunatatirea miscarii de rotatie.
Dar binenteles fiind tehnologie noua, au aparut si problemele. Proprietarii de masini Bmw M3S si M4s au raportat vibratii, zgomote si in unele cazuri pierderi de putere. Dupa investigatii majore, inginerii Bmw au luat decizia ca problemele aparute sunt de la transmisia cardanica.
Datorita pericolului care apare prin ruperea cardanului, inginerii Bmw North America au rechemat in service toate masinile produse in perioada 2016-2017 si au inlocuit cu unele noi, toate piesele considerate avand defect de fabricatie. Bmw a fost fortat sa renunte la cardanul din fibra de carbon si sa-l inlocuiasca cu unul facut din otel.
probleme la transmisiile cardanice

Revenirea in service va incepe pe 3 decembrie, acoperind un total de 2661 de autoturisme, dintre care: 1456-M3s, 936-M4s, 269-M4cabrio. Chiar si modelul M4 GTS se pare ca este afectat de problema.

Sursa: blog.motor24.ro

Categories:
Tags:
Popa Ciprian

Sunt pasionat si imi place sa scriu despre tot ce inseamna domeniul auto-moto.

Comments (0)

Lasă un răspuns