Programul Rabla castiga in continuare teren

-

Programul Rabla a fost o idee buna de la inceput, cu toate ca nu este pur romaneasca

Dar o solutie care s-a dovedit ideala in incurajarea cetatenilor, sa isi schimbe masina veche cu una noua.
In 2016 statul suplimenteaza stocul de tichete cu 4000 de bucati. Cele 13000 de tichete atribuite initial, a fost epuizat in mai putin de o luna.
Programul Rabla este cat se poate de atragator in realitate cat si pe hartie. Spre exemplu un Nissan Qashqai cu programul Rabla, il puteti achizitiona in jurul sumei de 15.000 euro. Binenteles ca nu echipare de varf dar primesti destule optiuni, cat sa iti faca viata usoara la volan si cu o motorizare pe benzina destul de puternica.
Aceeasi masina second-hand, la ora actuala cu minim 100000 de km, ceva uzura si poate nici ultimul model se cere minim 12.000 de euro. Automat atunci cand iti vei achizitiona o masina second-hand dupa caz, trebuie schimbata distributie, filtre, anvelope si alte piese. Aceste cheltuieli trebuie luate in calcul, posibil suma sa depaseasca 1000 euro.

Si atunci, te intrebi de ce sa nu o iau noua?! Pentru ca aceasta suma nu mai trebuie investita, plus ca este noua…

Tocmai din aceasta cauza Programul Rabla este bun si pe hartie. Oricum se adreseaza adeptilor care sunt de acord cu masina noua, plus de asta impulsionati de program nici macar nu mai stau pe ganduri cand vor avea de ales: second-hand sau noua?!

Category:
Tag:
Popa Ciprian

Sunt pasionat si imi place sa scriu despre absolut tot ce inseamna domeniul auto-moto.

Comments (0)

Lasă un răspuns