HomeSTIRIMASINI NOI

Tesla Model 3 a fost in sfarsit lansat

Tesla Model 3 a fost in sfarsit lansat

Porsche Panamera primul lor sedan de lux cu 4 usi
OPEL INSIGNIA GRAND SPORT 2017, inspirat din conceptul Opel Monza
Mercedes-AMG S63 2018 are sub capota un motor de 4.0Litri Twin-Turbo
Rolls-Royce Cullinan a ajuns oficial în România
BMW X7 se pregateste pentru a intra in batalia SUV-urilor

Primii care au putut sa vada live Tesla Model 3, au fost posesorii actuali, cei din mass-media si unii potentiali cumparatori

Tesla Model 3 a fost in sfarsit lansat. Cei prezenti la eveniment au fost atenti selectionati dintr-o lista, dupa o lunga asteptare. Locatia aleasa pentru acest eveniment, nu putea sa fie alta decat SpaceX cu sediul in Los Angeles, din California.
Acestia doresc astfel sa atace segmentul compactelor. Acolo regulile sunt impuse de Bmw seria 3, Audi A4 si Mercedes clasa C. Noul model este full electric, la un pret competitiv. Pretul incepe de la 35000$ si creste in functie de bugetul fiecarui cumparator.

  • tesla model 3
    Tesla Model 3

Interiorul este surprinzator de simplu, minimalist fiind dominat de o tableta de proportii generoase, unde poti vizualiza si comanda aproape tot. Este o masina frumoasa, cu tehnologie de ultima ora si de aceea in momentul lansarii fiind deja 135000 de comenzi.
Dupa o prezentare a modelelor anterioare, Elon Musk dezvaluie cel mai ieftin autoturism produs de acestia, pana la acest moment. Sa speram, ca o sa vedem cat mai multe dintre aceste statii de incarcare si la noi in benzinarii. Asta numai daca numarul de masini electrice va creste, in viitorul apropiat.

Statie de incarcare TESLA

5.0
OVERALL SCORE
EXTERIOR
INTERIOR
MOTORIZARE
PRET
3 user votes x 5.0
Suntem nerabdatori sa vedem Tesla Model 3, pe drumurile din Romania.

COMMENTS

DISQUS: 0