tesla model 3

Tesla Model 3 a fost in sfarsit lansat

-

Primii care au putut sa vada live Tesla Model 3, au fost posesorii actuali, cei din mass-media si unii potentiali cumparatori

Tesla Model 3 a fost in sfarsit lansat. Cei prezenti la eveniment au fost atenti selectionati dintr-o lista, dupa o lunga asteptare. Locatia aleasa pentru acest eveniment, nu putea sa fie alta decat SpaceX cu sediul in Los Angeles, din California.
Acestia doresc astfel sa atace segmentul compactelor. Acolo regulile sunt impuse de Bmw seria 3, Audi A4 si Mercedes clasa C. Noul model este full electric, la un pret competitiv. Pretul incepe de la 35000$ si creste in functie de bugetul fiecarui cumparator.
[metaslider id=2409]
Interiorul este surprinzator de simplu, minimalist fiind dominat de o tableta de proportii generoase, unde poti vizualiza si comanda aproape tot. Este o masina frumoasa, cu tehnologie de ultima ora si de aceea in momentul lansarii fiind deja 135000 de comenzi.
Dupa o prezentare a modelelor anterioare, Elon Musk dezvaluie cel mai ieftin autoturism produs de acestia, pana la acest moment. Sa speram, ca o sa vedem cat mai multe dintre aceste statii de incarcare si la noi in benzinarii. Asta numai daca numarul de masini electrice va creste, in viitorul apropiat.

Statie de incarcare TESLA

Category:
Tag:
Popa Ciprian

Sunt pasionat si imi place sa scriu despre absolut tot ce inseamna domeniul auto-moto.

Comments (0)

Lasă un răspuns