Urmatorul Bmw X3 2017: ultimele teste inainte de lansare

Urmatorul Bmw X3 2017: ultimele teste inainte de lansare

Peste 2600 de masini Bmw M3s si M4s cu probleme la transmisiile cardanice
Aston Martin Vulcan cu un motor V12 – 820CP face galagie pe circuitul din Misano
Tesla umileste in continuare Mercedes-Benz, Audi si Bmw
Budd-e un concept car by Volkswagen care: gandeste, invata si ne intelege
Lincoln Navigator rupe barierele cu “gull-wing doors”

Deja ne pregatim pentru a treia generatie Bmw X3. Un crossover foarte important pentru Bmw si care a generat vanzari importante pentru cei de la Munchen. 


sursa foto: carmagazine.co.uk

Deja ne pregatim pentru a treia generatie Bmw X3. Un crossover foarte important pentru Bmw si care a generat vanzari importante pentru cei de la Munchen. Urmatoarea versiune sub numele de cod G01, promite un spatiu interior mai generos renuntand la arhitectura veche ale seriei 3, trecand la ceva mai avansat catre sasiul modular 35up CLAR.
Cu siguranta din punct de vedere la exterior, asa cum Bmw ne-a obisnuit trasaturile de baza ale X3-ului vor cu siguranta imprumutate de la Bmw X5.
Deja acesta primeste tehnologie de la X5, mai bine zis plug-in hybrid cu un motor electric de 95 cp si un motor pe benzina de 2.0 litri/245 cp. Impreuna au un torque impresionat si o putere mai mult decat necesara, depasind usor 300CP. Se anunta o greutate mai redusa a caroseriei cu 100kg, ajutand la un consum mai redus de carburant si performate crescute.
Acesta in modul e-mode are o autonomie de maxim 30 mile.

Sunt zvonuri in mediul auto ca o sa fie lansat odata cu noul Bmw x3 si X3M

Cu siguranta din punct de vedere estetic, x3-ul M o sa aiba o bara fata noua cu prize de aer generoase, un difuzor pe spate modificat, evacuari mai mari, un spoiler nou deasupra haionului.
Acesta are teren de recuperat in fata concurentei, care are deja modele foarte apreciate in acest segment de mijloc al gamei SUV: Porsche Macan(S,Turbo,GTS), Audi Q3 RS, Mercedes-Benz AMG GLC 43 4Matic.
Se speculeaza ca motorizarile vor fi: un motor de 360cp X3 M40i si un altul imprumutat de la vechiul M4 cu 6 cilindri in linie twin-turbo si o putere de 422cp.

COMMENTS

DISQUS: 0